Qysh me pastru veturën?

1.Pastroni pjesën e brendshme të veturës me fshesë elektrike.

veture 3

2.Pastroni xhamat me pastrues xhamash pa amoniak dhe një leckë të butë.

veture 2

3.Largoni pluhurin brenda në veturë me një leckë të lagur pak dhe me spërkatës xhamash.

veture 1

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME