Qysh Me Pastru një fytyrë në Photoshop (VIDEO)

Ne kete mesim do te mesoni se si te perdorni disa teknika te photoshopit per te pastruar zona te caktuara te fytyres ku mund te kete shenja dhe cregullime te ndryshme, pra shumica e fotografive qe publikohen neper revista e kshu me radhe, me pare kane nje editim te detajuar me photoshop, ne kete mesim do shikoni disa nga ato te cilat mund ti perdorni ne te ardhmen!

 

 

Ne kete mesim do mesoni se si te pastroni nje fytyre ne photoshop duke perdorur teknika te dryshme!

Nga: http://www.katrology.com