Qysh Me Pastru Dhomen Tuaj?

Te pastroni dhomen ndonjehere mund te ju duket pune e rende. Ne disa dhoma ne nuk dijme se nga ku te fillojme te pastrojme. Disa njerez jane natyralisht te mire per te mbajtur dhomen e paster, te tjeret e kane dhomen tollovi te madhe. Mire, ketu jane disa keshilla te mira per te pastruar dhomen tuaj.

Leshoni nje album muzike dhe kenaquni duke vallzuar dhe kenduar. Kjo do te ju relaksoje dhe do te ju jep motivim. Bejeni nje loje dhe mateni se sa mund te pastroni per nje kenge. Provoni sa gjera keni rregulluar brenda kenges.

Nese jeni duke pastruar gjate nates leshoni te gjitha dritat. Kjo do te ju ndihmoje te shihni gjithcka qe eshte e papaster dhe te vendosni ne vendet e tyre.

Koha per te pastruar shtratin. Hiqni te gjitha gjerat nga shtrati dhe vendosni ne menyre te regullt qe te jete e pastert. Nje shtrat i parregulluar do ti jap dhomes nje pamje te keqe.

Hiqni te gjitha rrobat perfundi shtratit. Ju mund te jeni i befasuar se sa shume gjera gjenden perfundi shtratit keshtu qe ju do te mund te harronit se cka keni lene. Hiqni te gjitha gjerat e panevojshme.

Te gjitha mbeturinat vendosni ne shporte. Hiqni te gjitha gjerat qe nuk ju nevojiten dhe vendosini ne shporte.

Provoni te merni dikend qe ju ndihmojne nje shok ose motra ose vellau. Duke pastruar me shpejte eshte me e lehte dhe me e mire.