Qysh Me Pase nje Lidhje te Sigurte?

Nese ju friksoheni te jeni ne lidhje nga eksperiencat e kaluara qe ju kane ndodhur, eshte mire ta dini qe eshte e mundur te keni nje lidhje te sigurte. Ketu jane disa ide per ju.

Pyesni njerzit se cfare mendojne lidhur  per kete person qe ju deshironi te keni lidhje dhe degjoni keshillat e tyre . Nese disa njerez ju paralajmrojne eshte e rendesishme per te degjuar per keto gjera ndoshta ju mund te jeni ne rezik.

Dilni me shoket tuaj. Nese ju ndiheni mire dilni me shoket tuaj ose me njerez te tjere. Nese ai ose ajo nuk e deshirojne kete mos mbani takime me ta.

Mbajeni celularin tuaj ne gjithe kohen nese ju duhet dicka. Nese ju duheni qe te largoheni nga personi per ndonje arsye ju duhet te jeni te sigurt se ju e dini qe mund te ju ndihmojne.

Kur ju ndiheni me rehat me kete person, ju mund te flisni pak me hapur dhe ndihmoni atyre qe te ju kuptojne juve.