Qysh Me pas Stilin Tuaj Personal?

Jeni te lodhur duke qene i njejte cdo dite? Deshironi te dilni nga kjo monotoni? Ky artikull eshte per ju.

Provoni te ndryshoni rrobat. Mendoni se ju keni blere dicka se te gjithe te tjeret ishin duke e veshur apo ju e pelqeni? Eshte jashte modes? Mire provoni te bleni dicka qe ju pelqen juve, por te bukur.

Merrni nje leter dhe shkruani gjerat qe deshironi. Mund te shkruani rrobat dhe gjerat qe i deshironi, po ashtu mund te shkruani edhe ngjyrat qe ju i pelqeni.

Kepucat. Merni disa lloje te kepucave. Nderroni cdo dite dhe do te dukeni sikur cdo dite keni dicka te re.

Floket. Cdo dite provoni te beni stile te reja te flokeve. Floket e gjata duan me shume kujdes, por per floket e shkurtera ju mund te kujdeseni shume mire.

Behuni si deshironi te jeni. Ju mund te aktroni si te deshironi, por ne fund ti duhet te jesh si deshiron te jesh. Askush nuk pelqen se kur dikush i imiton njerezit e tjere.