Qysh me kalu një të dielë të përsosur?

Këtu janë disa nga idetë qe ju mund të keni një të diele të përsosur.

Pushoni deri në mesditë.

Zgjohuni ngadalë.

Përgatit për vete një gotë  qumësht.

Shikoni filma klasikë.

Bëni një tush të gjatë dhe të nxehtë.

Dilni dhe merrni ajër të pastërt. Mund të shkoni edhe për blerje (shopping).

Shikoni futboll.

Pregadit një darkë të madhe, e të shijshme.

Lexoni një libër të mirë që i’u relakson.

Mos i ndëgjoni njerëzit që i’u thonë se ju duhet të punoni të dielën, ata janë shumë gabim.