Qysh Me Pas nje Muaj te Mrekullueshem ne Dhjetor?

Ahh muaji dhjetor. Muaji i fundit i vitit keshtu qe ju duhet ta shpenzoni ate mire. Me shpresa qe ju do ta perfundoni vitin me te gjitha te mirat!!

Beni nje plan. Ne kete muaj ju mund te kenaqeni duke u pergatitur per krishtlindje apo per vitin e ri. Femijet do te kenaqen gjithashtu.

Merni ose beni nje kurore me ngjyra. Ata sjellin lumturi ne qdo familje. Pasi edhe viti i ri dhe krishtlindjet po afrohen kjoi do te ishte e pershtatshme.

Merni nje bredh. I Vertet apo artificial nuk ka rendesi, kjo do te ju jepe shprese dhe knaqesi.

Ndihmoni te tjeret. Kjo eshte koha perfekte, Dhuroni ushqime, roba dhe cdo gje qe mundeni.

Kenaquni. Mos lejoni qe gjithmone te stresoheni per te tjeret. Dilni kenaquni jetojeni jeten. Provoni per sportin e dimrit si hokey, skijimi etj. Po ashtu mund te shikoni filma, ta ndertoni njeriun e bores.