Qysh me pas një fytyrë të bukur?

Cdokush dëshiron të ketë një fytyrë të bukur si foshnje dhe të lëmueshme. Mirë, ju vetem duhet të ndiqni hapat dhe besojmë që ju do ta keni ashtu.

Pastroni duart para se ta prekni fytyrën. Eshtë e provuar shkencërisht se sa më shumë që e prekni fytyrën me duar të papastra aq më shumë shenja do të keni.

Përdorni krema të ndryshme për fytyrë. Mos përdorni shumë ujë. Provoni krema dhe mbajini ato deri në 2 minuta dhe do t’i shihni efektet.

Lajeni fytyrën tuaj sa më shpesh me ujë të nxehtë. Pasi të lani fytyrën me ujë të nxehtë provoni të lani me ujë të ftohtë. Mbajeni në mend, në fillim e nxehtë pastaj e ftohtë.

Pastrojeni fytyrën me vaj ulliri një herë në javë.

Mos përdorni krema cdo ditë, përdorni cdo 2-3 ditë dhe mos i përdorni për kohë të gjatë.