Qysh Me pas Dikend qe Mundet me bo Gjithcka per Ty?

Ta beni dike qe te beje gjitchka per ju mund te tingelloje e rende. Por sipas meje nuk eshte aq e komplikuar. Fakt i vertete eshte qe njerzit do te bejne gjera per ju vetem nese ata ju duan shume dhe nese varen nga dicka prej teje.

Lavderojeni personin ne menyre qe ti beni pershtypje, Por mos e lavderoni shume qe te mos kuptoje se ju jeni duke e lavderuar per ndonje arsye.

Tregoni atyre se sa te rendesishem jane per ju.

Beji ata qe punen ta kryejne ne rugen me te mire.

Tregoni atyre se ju nuk dini se si ta kryeni nje pune dhe pyeteni personin se si ta mund ta beni ate keshtu qe ju mund ta provoni heren tjeter vete.

Beni sikur nuk ndiheni mire.

Thuani atyre se ju do ti ndihmoni filloni duke bere ndonje gje gabim keshtu qe ky person do ti kryeje te gjitha vet.

Behuni i sigurte qe ju keni zgjedhur dike qe nuk do te lendohet qe ja keni bere ate.