Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë?

Meqenëse sezona e alergjive është afër, pasi në stinën e pranverës dhe në fillimin kur fillon lulëzimi i luleve, fillon edhe alergjia të jetë më e pranishme.

Mirëpo, ekzistojnë mënyra që të parandalohen alergjitë para se të fillojë.

Sipas këshillave mjekësore, këto janë pesë mënyrat se si ta parandaloni alergjinë :

  1. Sigurohuni që jeni duke marrë mjaftueshëm vitaminë D
  2. Bëji ushtrimet, pjesë të rutinës suaj
  3. Pastrojeni fytyrën mjaftueshëm
  4. Pastroni qilimat rregullisht
  5. Pastroni rregullisht çarçafët me ujë të nxehtë

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME