Qysh me parandalu djersitjen në temperatura të larta?

1.Natën djersitemi më së paku, kështu që përbërësit aktivë të deodorantëve depërtojnë më shumë në poret e lëkurës dhe bllokojnë erën e pakëndshme në mëngjes.

Prandaj, është e dëshirueshme që para fjetjes të aplikoni deodorant, dhe po ashtu të riaplikohet në mëngjes pas dushit.

deo 1

2.Kafja dhe erëzat e forta mund të stimulojnë edhe më shumë gjëndrat e djersëve.

deo 2

3.Përveç temperaturave të padurueshme dhe trajnimeve të mundimshme edhe stresi ndikon në djersitje, kështu që mundohuni ta reduktoni.

deo 3

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME