Qysh me parandalu djegien nga dielli?

1.Zgjidhni kremën e duhur për mbrojtje nga dielli.

Numri i SPF në kremë, tregon faktorit për mbrojtje ndaj diellit, dhe sa më i lartë është numri aq më shumë mbrohet lëkura nga rrezet e dëmshme të diellit.

diell 1

2.Nëse nuk aplikoni kremë mjaftueshëm, mund të përfundoni duke u djegur.

Sigurohuni që të aplikoni kremën 30 minuta para se të ekspozoheni në diell.

diell 2

3.Rrezet e diellit UV janë më të forta mes orës 10 në mëngjes dhe 4 pasdite, prandaj gjatë kësaj kohe shanset janë më të mëdha që të djegeni.

diell 3

4.Ndonjëherë duhet të dilni edhe në orët më të nxehta të ditës, prandaj qelësi për të mënjanuar djegien është duke mbuluar sa më shumë lëkurën.

Vishni rroba të holla, me ngjyra të hapura pot me mëngë të gjata në mënyrë që dielli të mos bie në kontakt të drejtpërdrejtë me lëkurën.

diell 4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME