Qysh Me pa kush ju bën Unfriend në Facebook?

Metoda e spjeguar ne vazhdim nuk mund te ju tregoj se cilat profile te kane bere unfriend para se te instalonit kete skript, por do te ju tregoj se kush ju ka larguar nga shoket ne Facebook pas instalimi te ketij skripti.

 1. Shkarkoni skriptin Unfriend Finder nga ketu
 2. Faqja automatikisht do ta kuptoj se qfare shfletuesi (browseri) perdorni, dhe do te ju jep udhezime perkatese per instalim
 3. Ristartoni shfletuesin, dhe do te shihni nje ikone te vogel -1 afer chatit, si dhe opcionin Unfriends larte ne anen e djathte.

Ne rastin tone kemi marr shembull per instalimin e skriptit ne shfletuesin Firefox. Per te funksionuar skripti ne Firefox, duhet ta keni te instaluar addonin Grease Monkey te cilin mund ta shkarkoni ketu, dhe instalimi i metutjeshem i skriptit eshte i njejte si ne shfletuesit tjere.

 • Mos harroni gjate kohes kur instaloni Unfriend Finder duhet te jeni te qkyqur nga Facebook-i.. te mos keni asnje tab hapur te Facebook-it..

 • Mos harroni gjate kohes kur instaloni Unfriend Finder duhet te jeni te qkyqur nga Facebook-i.. te mos keni asnje tab hapur te Facebook-it..

 • Lumi

  Nuk po bon kur po e downlodoj spo ma qet si nfot ?

 • Lumi

  Nuk po bon kur po e downlodoj spo ma qet si nfot ?

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?