Qysh Me Organizu nje Feste?

Deshironi qe ne festen tuaj te kenaqen te gjithe, e mbushur nga shume njerez? Mesoni se si njerzit e bejne ate.

Gjeni nje vend te pershtatshem. Ku jeni duke e organizuar festen? Do te jete feste e madhe? Ju do te vendosni.

Vendosni nje date dhe kohe te pershtatshme per festen tuaj.

Mendoni per buxhetin. A do te shpenzoni shume para, apo nuk jeni ne gjende te shpenzoni shume para.

Merreni ne konsiderate se ke deshironi ta ftoni ne feste. Jo gjithkush deshiron te vallzoje, jo gjithkush deshiron te degjoje muzike, disa njerez vetem kane deshire te flasin dhe te relaksohen.

Filloni duke ftuar njerezit. Ftoni vetem njerzit qe ju i deshironi. Vetem ata qe ju respektojne, nese deshironi qe festa te jete e madhe thuani miqeve tuaj qe te therasin shoket e tyre.

Çfare eshte festa pa muzike? Leshoni muzike qe ju mendoni se do te kenaqeshin te gjithe dhe qe do i pershtatej festes.