Qysh Me Organizu Dhomen Tuaj?

E e keni dhomen plot me gjera qe nuk i perdorni kurre? Lexoni keto hapa si te organizoni dhomen tuaj dhe do te ngeleni te kenaqur me rezultatin.

1. Gjej nje vend ku t’i hedhni plehrat.

2. Filloni me nje hapesire te vogel, si rrobat apo tavolina.

3. Nxirrni te gjitha gjerat qe jane ne dollap apo nen krevatin tuaj.

4. Beni disa kategori sipas nevojave tuaja me gjerat:

  • Gjerat qe jane per tu hedhur
  • Gjerat qe keni per te dhene
  • Gjerat qe perdorni me shume dhe do i mbani
  • Gjerat qe do i mbani por nuk i perdorni

5. I beni vetes disa pyetje si:

  • Me duhet vertet kjo gje?
  • Mund t’ia jap ndonjeri kete gje?
  • A e perdor akoma kete gje?
  • Mund ta perdor akoma kete?

6. Vendosini gjerat tuaja ne kuti te organizuara sipas perdorimit.

7. Gjerat me te perdorura i lini ne vende te dukshme.

8. Organizoni dhe tavoninen duke perdorur vazo apo shporta.

9. Pas perdorimit vendosini gjerat aty ku ishin me pare.

Shpresojme qe kjo do te ju ndihmoje…
Burimi: http://forumi.shqiperia.com/threads/si-ta-organizoni-dhomen-tuaj.25471/

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME