Qysh Me Ngarku Foto Ne Facebook Nga Serite N (N-series) te Nokia-s?

Në këtë artikuj do mësoni si të ngarkoni foto nga Seritë N të Nokia-s, në këtë rrast ne do marrim shembullin e N95.

Shkoni – Menu – Web – Options – Open.

Shkruani adresën www.facebook.com dhe klikoni Go

Shkoni dhe klikoni Access to the main site

Do ju shfaqet një mesazh se javascript është disabled në shfletuesin tuaj, por injorojeni mesazhin dhe prisni deri sa ta kthejë automatikisht në enabled.

Kyçuni në facebook.

Kur të ju shfaqet mesazhi në foton më poshtë klikoni yes

Gjithashtu do ju shfaqet edhe një mesazh ku ju duhet të klikoni përsëri Yes.

Tani klikoni Photos në të majtë

Pastaj klikoni My Photos

Tek albumi që dëshironi të ngarkoni foton klikoni Edit Album

Pastaj Klikoni Add more dhe do hapet aplikacioni për ngarkim të fotove

Pas kësaj klikoni Try the simple uploader

Pas kësaj mund të zgjidhni nëse doni të ngarkoni nga telefoni ose kartela, ju zgjidhni vendin ku i keni fotot.

Pastaj klikoni upload photos, dhe në fund do keni ta keni foton e ngarkuar dhe do mund të editoni përshkrimin e të tilla