Qysh Me Ngacmu Nje Shok Me Nje Trik Te Thjeshte Ne Facebook?

Kjo është një mënyrë shumë e mirë për të ngacumar një shok apo ndokë që dini ndonjë sekret të tij, duke e bërë të mendoj se posti është për të gjithë, por në fakt ai shihet vetëm nga ai dhe ju.

Hapi 1.
Shkruani statusin që doni ta ngacmoni dikë(të tregoni kush e do dikë, ose diç të tillë që do ishte si sekret), dhe tek çelsi poshtë klikoni costumize

Hapi 2.
Pastaj tek hapi i ri klikoni tek lista dhe zgjidhni opcionin specifik people, e në fushën më poshtë shkruani personin që doni ta mashtroni

Pas kësaj klikoni save, dhe publish. Të vetmit që do e shohin statusin do jeni ju dhe viktima, përderisa këtë viktima nuk do e dij, andaj do mendoj se e shohin të gjithë, e kjo do e bëj situatën interesante.

  • Interesant bohet situata, edhe munet me ta dhan najkush naj shuplak :).

  • Interesant bohet situata, edhe munet me ta dhan najkush naj shuplak :).

  • alexandri eshte nip shqiptarimaqedonasit e njiohn si maqedonata e kan mirse ne greqi eshte nje vend ic icli quhet maqedoniai eshte greqnuk eshte shiptaro maqedon apo shqiptar i paster ai njihet me emrin meriamune jo alexanderkaq

Qysh me bo punim me ngjyra?

Qysh me festu ditën e numrit Pi (π)?