Qysh Me Ndryshu Username-in e Profilit ne Facebook per Here te Fundit?

Kur e keni krijuar llogarine tuaj ne Facebook, keni pasur mundesine te zgjedhni nje username permanent te cilin nuk keni mundur ta ndryshoni me pas. Tani Facebook-u ofron mundesine qe username-in e zgjedhur ta ndryshoni per here te fundit.

Hapeni llogarine tuaj ne Facebook, dhe shkoni te opcioni Account Settings -> Subscribers -> Username , ose thjeshte klikoni ketu dhe do te ju hapet dritarja si ne fotografine e meposhtme.

Zgjedhni username-in qe deshironi dhe ruani ndryshimet.

  • ASD

    s’bon ma :/

  • ASD

    s’bon ma :/

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?