Qysh Me Ndryshu Security Question ne Hotmail?

Nese jeni duke perdorur Hotmail per nje kohe te gjate, ndoshta e keni harruar pergjigjen e pyetjes sekrete. Edhe pse pyetja sekrete nuk perdoret shpesh, ajo mund te jete shume e rendesishme ne rast se doni ta riktheni passwordin e humbur.

Per ta ndryshuar security question, se pari kuqyni ne hotmail me emailin tuaj.

Me pas shkoni te Options -> More options…

 

Klikoni Account details (password, aliases, time zone).

Klikoni butonin Change te pjesa Quesiton

 

Ne kete hap duhet te verifikoni passwordin tuaj, dhe me pas mund ta ndryshoni pyetjen dhe pergjigjen sekrete. Kur te perfundoni klikoni butonin Save.