Qysh Me Ndryshu Prapavijen e Gmail-it?

Interfejsi i Gmailit eshte dizajnuar thjeshte dhe eshte shume praktik per perdorim. Por pamja nuk eshte dhe aq e bukur, dhe shumica e perdoruesve te Gmailit nuk e dijne se prapavija mund te ndryshohet sipas deshires.

Pamja normale e Gmailit eshte e tille:

Per te ndryshuar prapavijen, klikoni “Settings” ne anen e djathte siper.

Zgjedhni tabin Themes

Zgjedhni njeren prej prapavijave

Mund te zgjedhni opcionin Random per vendosjen e nje prapavije te rastesishme, apo te zgjedhni ngjyrat sipas deshires dhe te krijoni nje prapavije te re.

Caktoni vendndodhjen tuaj dhe klikoni Save.

Kjo eshte njera prej prapavijave te gatshme Graffiti.