Qysh me ndryshu pozitën e ekranit në kompjuter?

blue_pc3_logo

Shpesh herë ndodh që pozita e ekranit të kompjuterit tuaj të ndryshohet gjatë luajtjes së lojrave të ndryshme, pra me kombinimin e tasteve të ndryshme, për ta rikthyer pozitën e mëparshme të ekranit, atëhërë përdorni këtë hap:

Shtypni tastet CTRL + ALT + Shigjetat si në foto 

Untitled

dhe ekrani juaj do të drejtohet në pozitën e rregullt, fjala është për problemin kur ekrani rrotullohet si në foton në vijim,

images

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME