Qysh Me Ndryshu Ngjyren e Taskbarit ne Windows 7?

Windows 7 e ben shume te lehte mundesine e ndryshimit te ngjyres se taskbarit dhe te dritareve.


Se pari klikoni me tastin e djathte ne prapavi te desktopit, dhe zgjedhni opcionin Personalize:
https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/07/image20.png

Do te ju hapet nje dritare, ku ne pjesen e poshtme te saj do te shihni ikonen Window Color, klikoni mbi te.

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/07/image48.png
Zgjedhni njeren prej ngjyrave:

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/07/image21.png?resize=420%2C264
Klikoni Save Changes per ta ruajtur ndryshimin.