Qysh Me Ndryshu Ngjyren e Microsoft Office 2007?

Ngjyra e kalter e qelt e Microsoft Office 2007 pershtatet mire ne sistemin operativ Vista, por ne Windows 7 nuk duket edhe aq bukur. Do te tregojme nje metode ku ju mund ta caktoni ngjyren e prapavijes se Office 2007.

Klikoni butonin e Microsoft Office, dhe zgjedhni opcioin Word Options

Ne tabin Popular, te opcioni “Color Scheme” mund te zgjedhni ndermjet tri ngjyrave

 

Tani nese hapni ndonjerin prej programeve tjera te Office, qofte Excel, PowerPoint, apo ndonje tejter, te gjithe do te kene ngjyren qe e keni caktuar.

Njesoj veproni edhe me Microsoft Outlook nese deshironi ta ndryshoni ngjyren

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?