Qysh Me Ndryshu Ngjyren e Hyperlinkut ne Word?

Kur vendosni ndonje link ne dokument te Wordit, zakonisht linku merr ngjyren e kalter. Ju mund ta ndryshoni kete ngjyre.

Hapeni Wordin, dhe shkoni te tabi Home.

 

Ne shigjeten te under Change Styles hapeni dritaren Styles window.

Klikoni Hyperlink -> Modify…

Ne dritaren Modify klikoni te blue color (default color) dhe zgjedhni ngjyren e deshiruar.

Klikoni OK per te ruajtur ndryshimet.