Qysh Me Ndryshu Ngjyren e Facebook-ut Sipas Deshires?

Ne artikullin e meparshem per ndryshimin e ngjyres ne Facebook kemi treguar si ta bejme Facebook-un me ngjyre pembe (pink).  Ne kete artikull do te mesoni te ndryshoni ngjyren e Facebook-ut sipas deshires, pra ketu mund te zgjedhni nga te gjitha ngjyrat.

Nese perdorni shfletuesin Mozilla Firefox, duhet te keni te instaluar addonin Greasemonkey.

Shkarkoni dhe instaloni Greasemonkey: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/

Pasi te jete kryer instalimi, ristartoni shfletuesin (mbylleni dhe hapeni perseri).

Ne anen e djathte ne pjesen e siperme te kesaj faqe: http://userscripts.org/scripts/show/9475    klikoni Install.

Klikoni Confirm ne menyre qe skripti te instalohet.

Tani kur e hapni faqen e Facebook-ut, shkoni te opcioni i shfletuesit ‘Tools’, ‘Greasemonkey’, ‘Userscript Commands…’ dhe me pas ‘Customise facebook colours…

Zgjedhni nje ngjyre, dhe klikoni butonin Set.

 

Keshtu Facebooku do te merr ngjyren qe e keni zgjedhur.

 

Per ta kthyer ngjyren e meparshme, thjeshte deaktivizoni addonin Greasemonkey duke klikuar mbi te.