Qysh Me Ndryshu Lokacionin Ku Ruhen Fajllat Pas Shkarkimit me Google Chrome?

Nese deshironi ta ndryshoni lokacionin se ku i ruan Google Chrome fajllat pasi ti keni shkarkuar, apo edhe para shkarkimit te ju pyes se ku deshironi ta ruani fajllin atehere ndiqni hapat ne vazhdim.

Hapeni Google Chrome.

Klikoni butonin e vogel qe gjendet ne pjesen e siperme ne anen e djathte, dhe zgjedhni Options.

Shkoni te tabi Under the Hood . Te  Download location klikoni butonin Browse dhe zgjedhni lokacionin e deshiruar. Nese deshironi qe per secilin fajll qe shkarkoni te caktoni lokacionin atehere zgjedhni opcionin Ask where to save each file before downloading.Klikoni butonin Close per te perfunduar.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME