Qysh Me Ndryshu Ikonen e Hard Diskut?

Ne kete teme do te tregojme se si te ndryshoni ikonen e hard diskut ose CD/DVD me nje ikone sipas deshires tuaj.Vendosni fajllin e ikones  (.ico) ne dikun te cilit deshironi te ja ndryshoni ikonen (shembull:  C:icon.ico)

Hapeni Notepadin dhe shkruani:

[autorun]
ICON=icon.ico

Ruajeni fajllin File->Save as.

Ruajeni fajllin ne direksionin e njejte sikurse ikonen (shembull: C:). Caktoni All Files ne menyne renese Save as type dhe emrin e fajllit vendoseni: autorun.inf me pas klikoni Save.

Ristartoni kompjuterin per te pare ndryshimin.