Qysh Me Ndryshu Gjuhen ne Ubuntu?

Sistemi operativ Ubuntu si gjuhe baze permban anglishten si dhe disa gjuhe te tjera me te njohura, por e ben shume te lehte shtimin e gjuheve sipas deshires.

Ne desktop ne menyne kryesore zgjedhni System -> Administration -> Language Support

image

Ne dialogun e shfaqur klikoni Install

image

Ne dritaren Language & Text klikoni Install / Remove Languages

 

image

Zgjedhni gjuhen e deshiruar, dhe klikoni Apply Changes

 

image

Shkruani passwordin e sistemit tuaj, dhe ubuntu do te filloj shkarkimin e fajllave qe nevojiten per ndryshimin e gjuhes

image

Ne dritaren Language & Text zgjedhni gjuhen qe eshte shkarkuar

image

image

Klikoni Apply System-Wide

image

Pamja pas ndryshimit te gjuhes

image

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?