Qysh Me Ndryshu Gjuhen ne Google Chrome?

Si shume shletues te tjere, edhe Google Chrome ofron mundesine e zgjedhjes se gjuhes sipas deshires.

Per ta ndryshuar gjuhen, se pari hapeni shfletuesin Google Chrome.

Klikoni te butoni i vogel -> Options

Klikoni Under the hood
Klikoni butonin Languages and spell-checker settings…
Kur te hapet dritarja Language klikoni butonin Add.
Zgjedhni gjuhen dhe klikoni OK.
Kthehuni te dritarja Language zgjedhni gjuhen qe keni shtuar -> Display Google Chrome in this language ose Use this language for spell checking.
Ristartoni shfletuesin dhe do te shihni ndryshimin.
  • Shqiprim

    Tash pasi qe chrome eshte bere update dhe nuk eshte opcioni option si behet ky ndryshim.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?