Qysh Me Ndrru Ngjyrën e Facebook në Google Chrome?

Nqofse ju ka bo bajat ngjyra e facebook, ju keni mundsi me ndrru me cilën ngjyrë juve ju pelqen.
Për me bo kët send ju duhet të hyni në GoogleChrome (nuk funksionon në browserat tjerë), dhe ta instaloni këtë link

https://chrome.google.com/webstore/detail/ahmiiblnmmnijkhboligioinfchkeagi
Meniher pasi qe ta instaloni minimalist for facebook , ju duhet te klikoni permbi ikonen e MINIMALIST FOR FACEBOOK ,dhe aty i keni te gjitha qe deshironi, me ngjyra, me rubrikat qe deshironi me te gjitha gjera qe ju kan pengu po nuk keni pas mundsi me i hek.

 

//Falenderojme Muhsin Huduti per kontributin ne qysh.me

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME