Qysh Me Ndrru Fjalekaliminne Gmail?

Ne rrast se keni deshire te nderroni fjalekalimin ne gmail, por thjesht keni harruar si ta beni, e keni artikullin me poshte se si duhet bere kete gje.

Kycuni ne llogarine tuaj;

Klikoni ikonen e settings ne ane te djathte ne maje;

Ne tabelen larte klikoni Accounts & Import;

Klikoni Change Password ne listen qe ju shfaqet;

Shkruani passwordin tuaj aktual dhe passwordin qe doni ta keni.

  • om ka hup paswordi i emailit

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?