Qysh Me Ndreq Problemin me SMS per iPhone?

Nese nuk mundeni me dergu SMS me iPhone atehere njera prej zgjidhjeve te problemit eshte tek vendosja e numrit te qendres se SMS-it per provajderin e telefonit tuaj, mund ta provoni kete metode:

Per IPKO (D3) thirre numrin: **5005*7672*+38649009333# dhe butonin YES

Per Vala (Z Mobile) thirre numrin: **5005*7672*+37744019000# dhe butonin YES

 

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME