Qysh Me Ndreq Foto Online?

Per editimin dhe perpunimin e fotografive nuk keni nevoje te instaloni ndonje softuer ne kompjuterin tuaj, pasi qe editimin e fotografive mund ta beni ne shfletuesin (browserin) tuaj.

Pixlr Editor eshte nje faqe e krijuaj ne Autodesk e cila mundeson editimin dhe perpunimin e fotografive online ne shfletuesin tuaj. Eshte shume e ngjajshme me Photoshop, dhe shumicen e veglave i ka te njejta.

(Pamja e Pxlr Editor)
(Pamja e Adobe Photoshop Elements 10)
 • qysh me ndreq foto

 • Fa-ton

  si em nreq foto

 • Fa-ton

  si em nreq foto

 • granit

  qysh me dreq

 • granit

  qysh me dreq foto

 • Majlinda

  Si mund te rregullojm fotoo

 • lindrit

  ndregjje fotove

 • suad

  si mund të ndreqi një foto për FB

 • DITA

  EJJ BAN DIT QFAR PERGRAME DREQ FOTO NAPER XAT

 • amari

  bin novesell

 • florije krasniqi

  me mesoni te ndreqi foto se nuk po di

  • adi

   qysh me ndreq foto

 • mrjeta

  Si mundem me regullu foto ne natel

  • ilir

   si mundem te rregulloj disa foto

 • florentina

  qysh mi ndreq fotot

 • aferdita

  Si muj me nreq fotot

 • brahim

  kam deshir mi rregullu foto e mija

 • falmir

  une du me ndreq fotot

 • cooli

  trtt

 • BETIM

  shum leht ish me nreq foto te ndryshem me respekt betimi

 • BETIM

  shum leht ish

 • Tungl

 • BEnni BErisha

  Si mund ta ndreqi nje foto

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?