Qysh Me Ndertu Studio te Inqizimit te Zerit?

Shume here mund ta pyetni veten se qysh me bo studio inqizimit? Studio
profesionale mund te beni me 1.000 Euro, ku perfshihen te gjithat komplet me at
cmim.
Tash do t’ju tregoj Qysh Me bo kabinen dhe cfare paisje nevojiten per
studio.


1. Kabina duhet te jete me “Knauf” dhe pastaj brenda ta izoloni me
“Stiropor” qe te mos depertoj zeri.
2. Mikseten duhet me ble t’firmes: Mackie ose Yamaha ska lidhje se cfare
madhesie ka Mikseta sepse te dyjat e kane kualitetin e mire. Mos harroni te
bleni miksete pa Phanton sepse nuk e pranon mikrofonin e studios veq per
tallava.
3. Mikrofonin duhet me ble t’firmes: Beringher se e qet ngjyren e zerit
shume t’paster.
4. Kartela e zerit osht baza e studios d.m.th. krejt kualitetin ose barren e
ka kartela zerit.Kete mos e bleni nen 200 Euro se nuk jane edhe aq t’mira.
5. Kompjuteri duhet te kete rreth 3 GB RAM memorje dhe 2GHz procesor.

Cmimet:
1.Mikrofoni = 150 ose 200 Euro
2.Mikseta = 150 Euro
3. Kartela e Zerit = 200 Euro
4. Kompjuteri (PC) = 350 Euro
5. Kabina = 150 Euro.

Dhe ja ku jemi… Ja arritem qellimit per nje studio te vogel dhe praktike !!!

//Falenderojme lexuesin tone Edon Rexhepi per kontributin ne kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME