Qysh me kriju vet një unazë të thjeshtë?

Ta bëni një unazë është shumë e lehtë dhe e dobishme. Juve do të ju duhen disa materiale për të filluar.

Mbledhni materialet që shihni këtu :

1.Gërshërë

2. Masë metri

3. Nje spango


4. Rruza të vogla

Masën e metrit rrotullojeni rreth gishtit tuaj. Pastaj shtoni reth 5 cm në këtë, që ta lejoni hapsirën për tu lidhur.

Vendosni ruzat mbi spango.

Pasi t’i vendosni rruzat lidheni në pozicionin e treguar në foto.

Unaza është e gatshme për përdorim.