Qysh Me Ndertu nje Kulle me Letra?

Me pak teknike dhe durim te mjaftueshem, ju mund te ndertoni nje kulle me nje, dy, tre, kater apo pese kate.

Hapi 1

Merrni nje pako letrash bixhozi, i cili njekohesisht eshte materiali i vetem.

Hapi 2

Merrni dy letra dhe formoni nje /, apo ndryshe V mbrapsht.

Hapi 3

Pasi te keni kryer veprimin e dyte me sukses edhe veprimi i trete eshte perafersisht i njejte, vetem qe duhet ngjitur / sic eshte paraqitur ne foto.

Hapi 4

Pas veprimit te 3te, edhe ai i katert eshte shume i lehte. Vetem merrni nje leter dhe vendoseni permbi // te formuar.

Hapi 5

Menjehere pas hapit te 4, duhet perseritur hapin e 1 duke formuar / permbi letrave te realizuara deri me tani.

Hapi 6

Kurse ne hapin final ju mbetet te kenaqeni me punen tuaj. Ju kujtojme se nese deshironi te realizohet me sukses, duhet teknike, por mbi te gjitha durim.