Qysh Me Ndryshu Passwordin e Windowsit në Command Prompt?

 1.     Klikoni Start -> Run
 2.     Shkruani “cmd”
 3.     Shtypni tastin Enter.

Ne dritaren e zeze te Command Prompt qe do te ju shfaqet shkruani:

net user “emrin e perdoruesit te kompjuterit qe deshironi te ia ndrroni passwordin” “passwordin e ri”

Shembull:

net user QyshMe passworditjeter

Shtypni tastin Enter per te ruajtur ndryshimin.

 • LEOTRIM

  dut me in ne adres dhe dut me shenu ne gogle qysh me ndryshu passvordin e windows

  • LEOTRIM

   PO TI KUSH JE BE A
   BAN ME DIT A

 • LEOTRIM

  dut me in ne adres dhe dut me shenu ne gogle qysh me ndryshu passvordin e windows

  • LEOTRIM

   PO TI KUSH JE BE A
   BAN ME DIT A

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?