Qysh me ndal autocorrect-in në Skype në Windows 8?

Shkoni me treguesin e mausit në anën e djathtë të ekranit dhe klikoni Settings.
windows 8 settings

Klikoni Change PC Settings
change pc settings windows 8

Zgjedhni PC & Devices -> Typing dhe ndalni autocorrect-in.
ndal skype autocorrect

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME