Qysh Me Miksu Muzike si DJ Online?

Per miksimin e muzikes sot ekzistojne shume aplikacione qe instalohen ne kompjuterin tuaj, por ne vazhdim do te ju tregojme nje faqe e cila ju mundeson miksimin e muzikes online me te gjitha mundesite qe i kane edhe programet qe instalohen ne kompjuter.

Kjo eshte faqja http://www.muziic.com/dj/ e cila duket keshtu:

Ne pjesen ku shkruan “Enter an artist name, or song title…” e shkruani emrin e artistit  apo te kenges, dhe pasi shaqet kenga qe keni kerkuar, e bartni ne njeren prej pllakave.
Pasi ti keni perzgjedhur kenget mund te filloni menjehere me miksim.