Qysh Me Mbyll Llogarine ne Facebook?

1.Kyquni (login) ne llogarine (account-in) qe deshironi ta mbyllni
2.Klikoni “Account” pastaj “Account Settings” (larte djathtas)
qysh me mbyll facebook

3.Nga opsionet qe ofrohen majtas klikoni “Security”
qysh me mbyl facebook llogarine

4.Klikoni “Deactivate Account” (poshte)

qysh me mbyll llogarine ne facebook

5.Pastaj zgjedhni opsionin “This is temporary. I’ll be back.” dhe ne
fund klikoni “Confirm.”
qysh me mbyll llogarine ne facebook
Mos harroni, facebook ju mundeson ta riktheni llogarine.

Ju vetem duhet te kyqeni perseri dhe asnje nga te dhenat tuaja nuk do te humbas.

 

PLOTESIM:
Kjo nuk eshte fshirje e llogaris por vetem deaktivizim. Mbyllja e perhershme behet ndryshe ; Help Center , search ” How to permanently delete my account ” – Submit request here – DONE ( pas 14 ditesh llogaria fshihet pergjithomone – nese ne nderkohe nuk e rihapni llogarine  (Shtoj: Diella P.)

 

//Falenderojme Agon Hasani per kontributin ne kete teme.