Qysh me mbjellë çaj kamomili në shtëpi?

Përbërësit:

  • fara kamomili
  • kavanoz qelqi me kapak
  • përzierje e dheut.

1.Mbuloni sipërfaqen e kavanozit me dhe.

2.Shtoni ujë mbi dhe, dhe vendosni farat e kamomilit mbi sipërfaqe.

Farat e kamomilit rriten më së miri në dritën direkte të diellit, kështu që nuk është e nevojshme të mbulohet.

3.Pasi të kenë lulëzuar, largoni kamomilin nga kavanozi dhe vendosni në një vend që të thahen për disa ditë.

4.Pasi të jenë tharë, janë të gatshme për përdorim.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME