Qysh me kultivu majdanoz?

11

Hapi 1
Zgjidhni llojin e majdanozit të cilin do ta mbjellni.

Hapi 2
Zgjidhni vendin e përshtatshëm, duhet të jetë një vend me dritë dhe jo shumë i lagësht, caktoni një sipërfaqe disa metra katror.

Hapi 3
Përpunoni dheun para se ta mbjellni majdanozin.

Hapi 4
Mbjellni farat në vendin e parapërgaditur.

Hapi 5
Ujitni ngadalë vendin ku keni  mbjellur majdanozin.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME