Qysh Me Mbajt Lidhjen ne Distance?

Lidhja ne distance nenkupton situaten kur dy te dashuruarit gjenden larg njeri-tjetrit. Lidhjet e tilla shpesh mendohet se nuk mund te funksionojne, por nuk eshte e thene te jete keshtu.

Vendosni rregullat elementare

Lidhja ne distance kerkon qe ju dhe partneri juaj te merreni vesh rreth disa rregullave te cilat duhet t’i respektoni. Parimi i pare eshte qe te merreni vesh se nuk do ta tradhtoni njeri-tjetrin dhe se, ne rast te tradhtise, lidhja merr fund automatikisht.

Bisedoni

Bejani me dije partnerit se e doni, gje qe duhet t’ia perseritni sa me shpesh. Flisni çdo dite se çka ju ka ndodhur ne jeten e perditshme, meqe kjo ju ndihmon qe ta mbani afersine midis jush. Partneret bashkeshortore qe per çdo dite komunikojne, kane me shume mundesi qe ta mbajne lidhjen ne distance.

Kenaquni me ‘pavaresine’ tuaj personale

Ne shume lidhje njerezit i perkushtohen shume partnerit te tyre, gje qe ndikon qe hobit e tyre, vendet ku kane dale me pare, miqte, te gjitha keto lihen ne harrese. Shume njerez me vone ndihen keq per kete humbje. Perparesia me e madhe e lidhjeve ne distance eshte se mund te vazhdoni te kenaqeni me pavaresine tuaj. Ne fund te fundit, qellimi i çdo lidhjeje eshte edhe kompromisi, e jo vetem sakrifikimi.

Mos u turperoni

Asgje nuk mund ta zevendesoje afersine fizike midis bashkeshorteve, por kur nuk mundeni ndryshe, krijoni nje afersi virtuale. Fale Zotit, sot ka mjaft metoda te komunikimit me internet, ku perpos qe mund ta degjoni zerin e njeri-tjetrit, mundeni edhe te shiheni mes veti.

Mos u dorezoni

Distanca midis dy te dashuruarve me te vertete eshte gje e veshtire ne çdo lidhje, por kjo nuk dmth se duhet t’i shikoni vetem anet negative te gjerave, meqe kjo mund te kete pasoja per lidhjen tuaj. Perkushtojuni ndaj mendimeve pozitive dhe vleresojeni çdo moment qe e kaloni me partnerin. Fundja, ekspertet kane konstatuar se ne lidhjet ne distance, sikur edhe ne ato te tjerat, ekziston doza e njejte e intimitetit, besimit, perkushtimit dhe satisfaksionit.

Burimi: http://www.forumivirtual.com/dashuri-dhe-pasion/23073-5-menyra-per-ta-mbajtur-lidhjen-ne-distance.html

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME