Qysh Me Mat Zhurmen Me Telefon Android?

Keni dashur ndonjehere te dini se nese jeni duke degjuar muzike me ze shume te larte? Apo ta matni zhurmen qe ben dikush duke gerhitur? Aplikacioni qe do ta prezantojme ne vazhdim ju mundeson ta beni kete.

Aplikacioni quhet Sound Master, dhe mund ta shkarkoni pa pagese nga Android Market: https://market.android.com/details?id=kr.sira.sound

Programi Sound Master mat zhurmat minimale, mesatare, maksimale ne decibel (dB), dhe poashtu keto zhurma i krahason me ambiente te jetes se perditshme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME