Qysh me marrë pjesë në videoklipin e Beyonces?

Këngëtarja ka vendosur që këngës “Best Thing I Never Had” t’i bëj edhe një videoklip të një versioni tjetër duke përdorur fotot dhe videot e fansave të saj.

Këngëtarja ka kërkuar nga fansat që t’i dërgojnë asaj foto dhe video të dasmave të tyre ose të mbrëmjeve të maturës.

Që të jenë pjesë e këtij videoklipi, ajo ka kërkuar që videot të publikohen në Youtube, kurse fotot në Flicker.com dhe të etiketohen me këtë shifër #BeyonceBestThing para 12 gushtit.

Beyonce do t’i përzdhegjë më të preferuarat e saj dhe do t’i përfshijë në videoklipin e saj më të ri i cili besohet që do të dal në shtator.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME