Qysh Me Marr Google + per IPhone?

Aplikacioni i pare zyrtar per Google+ Tani eshte ne treg.

Ky aplikacion eshte online dhe  mund ta shkarkoni falas [Linku per iTunes] nga App Store.

Per momentin eshte versioni BETA i cili permabe

Circles – Ku mundeni me i pa lajmet nga rrethi juaj

Huddle – Ku mundeni me ju dergu mesazh nje grupi me te madhe te njerzeve me shpejte

Photos – Ku mundeni me i shtu dhe me e regullu albumin tuaj online

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME