Qysh Me Lujte "Lojen Me Te Veshtire Ne Bote"?

Mos u “frikesoni” kur ta lexoni titullin, sepse tek e fundit kjo qe do ju paraqesim me poshte eshte thjesht nje loje :P.

Jo, seriozisht! Ju jeni katrori i kuq, qe duhet ti mbledhni ca rretha te verdhe, dhe nuk guxoni te i prekni rrethat blu. Pas kesaj duhet te shkoni deri tek hapsira me te gjelber.

E thjeshte apo jo? Epo, nese mendoni ashtu, provojeni: http://www.addictinggames.com/arcade-games/theworldshardestgame.jsp

 • erblin-i

  jo na ke nimu na ke pshtu

 • Dorantx

  une e di ni qic per qit loj

 • ppp

  lojen ta diftha

 • kom mbri deri te leveli 5 se skom mo nerva, jane 30 levela :@

 • RInor

  E kalova nivelin e pare

 • ENESS

  na kini nimu na kini qiii nanen

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?