Qysh Me Lujt Tetris Online Me Shoket Tuaj?

Tetrisi është ndër lojërat më të famshme që njerëzit e duan dhe e pëlqejnë jashtë mase, andaj duke e ditur se edhe shumë vizitorëve të faqes sonë mund të ju pëlqejë po ju tregojmë një aplikacion në facebook që përdoret nga shumë persona për të luajtur këtë lojë.

Tetris Battle (kliko për të hyrë në lojë) është ndër aplikacionet e tetrisit më të famshme online. Për të luajtur këtë lojë duhet të keni llogari në facebook, dhe sigurisht të jeni friend me shokun që doni të luani.

Posa të kyçeni hyni në 2p(2 players) dhe nëse shoku është online thjesht klikoni mbi foton e tij(shfaqet foto e të gjithë shokve që luajnë atë lojë). Pastaj duhet thjesht që shoku juaj ta pranojë ftesën dhe luani me të.

Përveç me shokët mund të luani edhe me miliona lojtarë tjerë nga mbarë bota që e luajnë këtë lojë online.