Qysh Me Luajt Snake ne Youtube?

Me dizajnin e ri te youtubes, mund te luani snake, nje loje shume e famshme dhe shume e preferuar nga persona te shumte.

Te luani kete loje eshte e thjeshte. Gjate kohes kur sillet rrethi i pritjes per ndonje video, klikoni pause dhe levizni njerin nga arrow keys(tastin larte, poshte, majtas ose djathtas) dhe automatikisht fillon loja.

Preferohet te gjeni ndonje video me sfond te zi, pasi qe do ishte me e lehte te luani kete loje. Argetim te kendshem.