Qysh Me Lujt ne KujtesaNET GameServer?

Sa per fillim per ata qe nuk e dine qka apo qfar serveri osht KujtesaNET GameServer eshte Counter-Strike 1.6 Online Server ku munden me lujt online si me klienta te Kujteses po ashtu edhe me lojtar tjere anembane botes.

 

Instalimi i Counter-Strike 1.6 + Patch v26 –

-Konektimi ne ftp://game.kujtesa.com.

Hapeni Internet Explorer (apo qfar browseri perdorni nuk eshte me rendesi), edhe te Address Bar e shkruani ftp://game.kujtesa.com.

Mundeni me pa ne foto qysh doket.

 

Kliko te Counter-Strike1.6
Mundeni me pa qe tash i keni 2 File.

cs16FullInstalimi.exe
cs16Patch_v26.exe
(Mundesia tjeter, mundeni me kliku me tastin e djatht te cs16FullInstalimi.exe / cs16Patch_v26.exe edhe klikoni Save As edhe e zgjedhni destinacionin ku doni me shkarku CS)

-Instaloni ne fillim cs16FullInstalimi.exe, mandej e instaloni cs16Patch_v26.exe.


– Instalimi i sXe Injected Anti Cheat –

-Instalimi-

-Konektohuni ne ftp://game.kujtesa.com

Hyni ne Counter-Strike1.6, mandej shkoni te sxei.
Ketu e keni sXe Installer:

sXeInjectedClient3.4Fix2.0.rar
(Mundsia tjeter, mundeni me kliku me tastin e djatht te sXeInjectedClient2.7Fix2.0.rar edhe klikoni Save As edhe e zgjedhni destinacionin ku doni me shkarku sXeInjected)
**Note**: Duhet me pas Winrar te instalum per me ekstraktu sXeInjected ( http://rarlab.com ) **

Pasi qe te shkarkoni sXeInjected, vazhdoni me proceduren si ne foto.

-Per ata qe nuk e din pse apo qka eshte sXe.
sXe eshte nje nder Anti Cheating tools, ku deri tash nuk lejon asnje cheats per shkaqe qe
projekti sXe eshte nen zhvillimin privat, ku dmth qe nuk eshte Open Source dhe afer te pamundures qe te dekriptohet .
-Arsyeja Pse ?
Arsyeja qe eshte instalu sXe, eshte sepse ka pas shum ankesa prej lojtareve per cheatsera (Hile) , dhe per shkak te ankesave Adminat e KujtesaNET GameServer e kan implementu sXe Injected.

-Startimi i sXe Injected- 

Klikoni 2 here ne sXe Injected, dhe hapet sXe Injected.

Mundeni tash me minimizu qe mos me pengu ne loj. **Mos e boni Close ne asni mnyr, perndryshe nuk ka efekt **.

-Startimi i lojes Counter-Strike1.6-

-Startimi i Lojes-Kliko 2 here ne ikonen Counter-Strike 1.6

Kliko te Find Servers

Shko te Favorites, edhe kliko Add Server.

-Tash mundeni me u kyq ne server ;)-
**Per cdo verejtje apo problem dergoni email ne [email protected]**

Burimi: http://www.kujtesa.com/cs/

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME